Top Ad unit 728 × 90

Topp 5 Beste Kinesiske Nettbutikker for å Kjøpe Mobiltelefon

Beste Kinesiske Nettbutikker for å Kjøpe Mobiltelefon

Hva er de beste kinesiske nettbutikkene å kjøpe i 2018? Hvis du ønsker å kjøpe en kinesisk mobiltelefon, og du er i tvil, kan dette innlegget være til stor hjelp for deg ... Vi vil liste de beste nettbutikkene i Kina for å kjøpe mobiltelefonen trygt og til de laveste prisene.

De kinesiske merkede telefonene får stadig mer marked i Norge, hovedsakelig for innovasjon, god konfigurasjon og den viktigste: de er billigere. I dag er kinesiske smarttelefoner blant de beste i verden, og konkurrerer på like vilkår med mer tradisjonelle merkevarer som Apple, LG og Samsung, og ikke bare i det kinesiske eller asiatiske markedet, men verdensomspennende.

Kinesiske mobiltelefoner

Ja, prisen er fortsatt den største positive for kinesiske mobiltelefoner. Men den største bekymringen for forbrukerne er med hensyn til påliteligheten og sikkerheten til nettbutikker basert i Kina. Dette skyldes at risikoen for å kjøpe på internasjonale nettsteder er større, og i tilfelle problemer med kjøpet vil du ikke ha noen til å klage.

Og fordi mobiltelefoner har en relativt høy verdi, må omsorget omdirigeres, og dermed unngå fremtidige problemer. Med det for øye lagde vi en liste over de beste nettbutikkene i Kina for å kjøpe en mobiltelefon.

Beste nettbutikker i Kina for å kjøpe mobiltelefon:

Vi sammenligner tallene til de største butikkene, og tar hensyn til ratingindeksene til ResellerRatings.com, som er en verdensomspennende referanse i nettbutikkkvalifikasjon, og har mottatt over 5 millioner anmeldelser fra over 198.000 nettbutikker over hele verden. Sjekk listen:


1 Gearbest
Nettside: www.gearbest.com/cell-phones
GearBest er trolig den beste kinesiske nettbutikken for å kjøpe mobil. Det skiller seg ut både for lav pris og god kvalitet på tjenesten som tilbys til kunden. På Gearbest finner du alle store merker av kinesiske smarttelefoner, som er godt kjent for innovasjon, toppkvalitet og utmerket kostnadseffektivitet.

Utvalgte merker:  Xiaomi, ONEPLUS, ASUS, HUAWEI, Vernee, Lenovo, OUKITEL, Ulefone, Elephone, BLUBOO.


2 GeekBuying
Nettside: www.geekbuying.com/android-phones
Dette er en annen butikk som har stått mye ut, alltid oppfylt deadlines og med god kundeservice. Selv om GeekBuying ikke er veldig kjent av nordmenn, er det et utmerket alternativ for de som ønsker å kjøpe kvalitets og billige smarttelefoner. Butikken har mer enn 400 modeller av Android-telefoner tilgjengelige, og skiller seg ut for å tilby gratis frakt for alle produkter.

Utvalgte merker:  Xiaomi, LeTV, ZTE, HOMTOM, Meizu, ASUS, HUAWEI, Vernee, Lenovo, OUKITEL, Ulefone, Elephone, BLUBOO.


3 Banggood
Nettside: www.banggood.com/wholesale-smartphones
I tredjedel av listen over de beste nettstedene i Kina for å kjøpe mobil, har vi BangGood, som har en veldig positiv kvalifikasjon på nettstedet ResellerRatings.com. Foreløpig har butikken en 9.24 / 10 rating, en utmerket vurdering vurderer at den gir produkter til hele verden. Til tross for hovedfokus på detaljhandel har BangGoog gode priser, som konkurrerer på nivå med giganter som Aliexpress og DX, og enda lavere priser på enkelte produkter. Svakheten i butikken er at i motsetning til de fleste steder i Kina frakt ikke er gratis, så det er godt å beregne denne prisen når du bestemmer butikken.

Utvalgte merker:  Xiaomi, ONEPLUS, DOOGEE, LeEco, HUAWEI, OUKITEL, Lenovo, LEAGOO.


4 TomTop
Nettside: www.tomtop.com/smartphones
Tomtop er en av Kinas mest tidsbevisste nettbutikker, og selger hovedsakelig mobiltelefoner og elektronikk. Dette er absolutt en butikk å vurdere når du kjøper en kinesisk smarttelefon. De selger flere merker, med gode priser og gratis frakt til hele verden. For tiden har en rating på 8,78 / 10, en utmerket vurdering vurderer at de gir produkter til hele verden, dette krever absolutt et flott arbeid innen logistikk og noen problemer er uunngåelige.

Utvalgte merker:  Blackview, Umi, Coolpad, Maze, Xiaomi, Ulefone, UHANS, LeEco, HUAWEI, Vernee, BLUBOO.


5 Everbuying
Nettside: www.everbuying.net/wholesale-cell-phones
Everbuying er heller ikke veldig kjent, men det er sikkert en av de beste nettstedene i Kina for å kjøpe mobil. Den har alltid en god karakter på ResellerRatings.com, det store flertallet av forbrukere i butikken ga 5 stjerner og rapporterte at de hadde god erfaring med å kjøpe sine produkter fra Kina med EverBuying. Ved å evaluere vurderinger kan vi innse at de sender veldig fort og produktene er faktisk som beskrevet på nettsiden.

Besøk oss alltid!

Dette var vår artikkel om de beste shoppingbutikkene direkte fra China Mobile Phones! Disse sidene anses pålitelige og sikre. Det er alltid viktig å beregne kostnadene og kostnadene for importerte varer i landet for å se om det er veldig lønnsomt. I de fleste tilfeller er selv alle prisene på kinesiske nettsteder uovertruffen. Vi håper denne artikkelen hjelper deg med å finne den kinesiske nettbutikken som best tilfredsstiller dine forventninger. Kom tilbake snart fordi vi alltid er oppdatert med nyheter. Vi ses snart!

Utvalgte merker:  Xiaomi, OUKITEL, Ulefone, HOMTOM, M-Net, ZOJI, Lenovo, LEAGOO.
Topp 5 Beste Kinesiske Nettbutikker for å Kjøpe Mobiltelefon Reviewed by Clarice Oliveira on januar 17, 2018 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Handle i Utlandet © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Drevet av Blogger.