Top Ad unit 728 × 90

10 Amerikanske Nettbutikker for å Køpe Geek Produkter

Amerikanske nettbutikker som Amazon og Ebay er best å kjøpe importerte produkter til lave priser. Men hvis du vanligvis kjøper Geek produkter ofte, vil du helst foretrekke å finne alt på en enkelt nettside.

Disse butikkene spesialiserer seg på Geek og Nerd-produkter, og det er flott å kjøpe en original gave, som for eksempel originale miniatyrer av favorittkarakteren eller til og med nylig utgitte høyteknologiske produkter som ennå ikke har nådd det nasjonale markedet.

Uansett, hvis du vil kjøpe Geek Produkter for deg selv eller en gave til din Nerd-venn, er det mange nettbutikker i USA som du vil elske.

Amerikanske nettbutikker for å kjøpe Geek produkter

Og det beste er at mange av disse butikkene sendes direkte til Norge og også sender for å bestille omadressere uten problemer, slik det er tilfellet Jetcarrier.com. Med JetCarrier får du din egen leveringsadresse i USA og muligheten til å handle på gode premisser. Dette er ikke en postboksadresse, men en adresse hvor vi signerer for alle motatte pakker. Vi har både lasterampe og truck på terminalen.

Så hvis du liker Geek eller Nerd produkter, er det verdt å sjekke ut disse nettbutikkene:


Entertainmentearth.com
Denne butikken har et utrolig utvalg av lisensierte produkter, og det beste de sender direkte til Norge via USPS Priority. Høydepunktene i butikken er miniatyrer og lisensierte produkter fra Marvel, Batman, Star Wars, Anime, Kiss, The Beatles, Funko Pop...

Entertainmentearth funko pop
DieCastModelsWholesale.com
DieCast har spesialisert seg på bil- og motorsykkelmodeller, og har over 10.000 forskjellige artikler, et nummer som ingen annen side kan nå. De er en av de ledende lederne i den amerikanske støpt modellindustrien..

DieCastModelsWholesale
Kidrobot.com
Kidrobot er anerkjent over hele verden som den fremste skaperen og distributøren av artister med begrenset oppgave. Et innovativt selskap i skulptur, konseptkunst og lisensierte leker. Send til Norge via UPS Worldwide Expedited, litt dyrt frakt kan være bedre å bruke omadresser av pakker, og send til din adresse i USA.

KidrobotBigbadtoystore.com
Dette er en annen butikk som har et utrolig utvalg av lisensierte produkter, på dette nettstedet finner du absolutt alt i denne sektoren. Høydepunktene i butikken er miniatyrer og lisensierte franchiseprodukter som Transformes, DC, Marvel, Bandai, Star Wars, Neca...

Bigbadtoystore star wars
Fun.com
En av de beste Geek-gavebutikkene i USA finner du en rekke uvanlige, morsomme, kreative og alle lisensierte produkter, fra T-skjorter til tegndukker eller titler som Game of Thrones, Batman, Disney, Star Wars, Star Trek, Dragon Ball Z, samt temaer fra Games and Rock verden.

Fun.com
TVStoreOnline.com
Denne butikken spesialiserer seg på klær, og har et gigantisk utvalg av T-skjorter og andre lisensierte deler, fra serier, filmer, spill og tegneserier til alle aldre og generasjoner..

TVStoreOnline
Historicaviation.com
Som navnet antyder, er Historic Aviation en amerikansk nettbutikk som selger ulike produkter knyttet til historien om militær og kommersiell luftfart. De selger modeller av fly, kits å montere, metallplater, tall i skala, bøker og til og med klær relatert til dette temaet.

Historicaviation
Lookhuman.com
Lookhuman er en klærbutikk, men de selger også dekorasjonsprodukter, krus, mobiltelefonjakker, blant annet produkter. Butikkens fort er Geek og Nerd-t-skjorter, men de jobber med andre temaer som katter, feminist, politisk, fitness, popkultur, vin...

LookhumanSnorgtees.com
Snorgtees spesialiserer seg også på Geek og Nerd t-skjorter, utskriftene er veldig kreative, morsomme og har alltid nyheter i butikken. I tillegg til Geek og Nerd har de T-skjorter med andre temaer som: Dyr, Katt, Bacon...

SnorgteesRageon.com
RageOn er banebrytende for skreddersydd sublimering, butikkens klær har unike trykk som er sanne kunstverk av kunstnere fra hele verden som kan lage og selge ethvert design de har i tankene.

Amerikanske Nettbutikker for å Køpe Geek ProdukterKonklusjon

Disse var noen fantastiske steder å kjøpe kule ting som hver Geek ville elske. Selvfølgelig er det tusenvis av andre butikker i USA, men de ti vil nok tilfredsstille de fleste.
Det er mange fordeler med å kjøpe direkte fra USA, med brukervennlighet og sikkerhet. Vi håper du likte denne artikkelen. Vårt mål er å få nyttig informasjon for å gjøre shoppingopplevelsen i utlandet mer og morsommere!

Se også: 7 Kina Import Nettbutikk som Sender Direkte til Norge
10 Amerikanske Nettbutikker for å Køpe Geek Produkter Reviewed by Clarice Oliveira on september 28, 2017 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Handle i Utlandet © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Drevet av Blogger.