Top Ad unit 728 × 90

Leverandører i Kina - 5 Nettbutikker på Engrospriser

Leverandører i Kina

Ta en titt på vår liste over leverandører i Kina ... De er kinesisk nettbutikk som selger flere svært billige produkter der du kan kjøpe både detaljhandel og engros, til og med kjøpe til videresalg.

Hvilke butikker har lave priser blant kinesiske leverandører?

Dette er ikke et enkelt spørsmål å svare siden det er tusenvis av nettbutikker som selger fra Kina til hele verden, men faktum er at prisene varierer mye, og i dette innlegget vil vi markere de bestselgende butikkene blant de store kinesiske shoppingstedene .

Selvfølgelig vil du ikke finne noe til halve prisen, selv om Kinas nettsider allerede har en svært liten fortjenestemargin, men å spare noen få dollar gjør allerede en stor forskjell.

Hvis du vil importere for eget forbruk, har du ingen problemer. Det er imidlertid verdt å huske at for å importere kommersielle produkter er det nødvendig å ha teknisk kompetanse eller å søke etter et spesialisert selskap for å unngå problemer.

Se listen over 5 leverandører fra Kina:


1. Gear Best
Link: www.gearbest.com
Denne butikken har vokst mye de siste årene og er allerede blant de største i sin bransje. Og vi kan markere to viktige faktorer for denne veksten: Først er det mange forskjellige produkter, i butikken finner du alt i form av elektronikk. Det andre viktige poenget er de høyt konkurransedyktige prisene, og jeg vil si uslåelig i noen tilfeller.


2. Aliexpress
Link: http://aliexpress.com/
Jeg tror at alle må ha hørt mye om dette nettstedet. Aliexpress er i dag favoritt av nordmenn som kjøper produkter direkte fra Kina. Faktorer som bestemmer denne preferansen for denne butikken er mange: Aliexpress er en slags kinesisk Ebay, fordi det bringer sammen et stort antall leverandører, og dermed gir de beste prisene og et bredt utvalg av produkter, er et annet nettsted differensial sikkerheten som tilbys til Kjøper av selskapet, som formidler kjøpet og betaler ikke selgeren til varene leveres.


3. BangGood
Link: www.banggood.com
BangGood er et nettsted med differensierte priser for de som ønsker å kjøpe engros, og tilbyr en svært attraktiv DropShipping-tjeneste, i så fall inkluderer de ikke i logikken noen logoer og informasjon om butikken, og heller ikke prisene på produktene blir avslørt for sine kunder. .


4. DHgate
Link: dhgate.com
DHgate er den største konkurrenten til Aliexpress fordi den konkurrerer i samme kategori. For alle å forstå kan jeg sette DHgate som en blanding av Alibaba og AliExpress på en plattform, dvs. en del av produktene selges kun engros med et minimum antall enheter og gratis frakt, som i Alibaba. Men du kan også kjøpe et enkelt stykke med gratis frakt til hvor som helst i verden, akkurat som på Aliexpress.


5. BuyInCoins
Link: www.buyincoins.com
BuyinCoins.com er en butikk fokusert på engros, og dette blir lett lagt merke til, da de ikke prioriterer estetikken, men heller prisene på produktene. Selv om det ikke er veldig kjent i Brasil, er det et av de mest populære og respekterte nettstedene i Kina i verden. Det er et nettsted som tillater kjøp direkte fra produsenter i Kina, og hva som gjør oppmerksomhet, er prisene praktisert av butikken. Selv i kinesiske butikker er det vanskelig å konkurrere, og tilbyr også gratis frakt og tillat betaling via Paypal.

Besøk oss alltid!

Dette var vår artikkel om de beste nettbutikkene i Kina for å kjøpe engros! Disse sidene anses pålitelige og sikre. Det er alltid viktig å beregne kostnadene og prisene på importerte varer i landet for å se om det er veldig lønnsomt. I de fleste tilfeller er selv alle kinesiske nettstedpriser uovertruffen. Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne den kinesiske nettbutikken som passer best til dine forventninger. Vennligst kom tilbake snart fordi vi alltid oppdaterer med nyhetene. Vi ses snart!

Se også: Importere Klær fra Kina - Topp 10 Nettbutikker
Leverandører i Kina - 5 Nettbutikker på Engrospriser Reviewed by Clarice Oliveira on september 28, 2017 Rating: 5

Ingen kommentarer:

All Rights Reserved by Handle i Utlandet © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Drevet av Blogger.