Top Ad unit 728 × 90

7 Kina Import Nettbutikk som Sender Direkte til Norge

Nettbutikker med frakt fra Kina til Norge? Nylig mottok vi dette spørsmålet fra noen av våre lesere, og for å klargjøre denne saken, har vi forberedt dette innlegget, spesielt med kinesiske nettbutikker som gir flere fordeler for norske kjøpere.

Norge er blant de europeiske landene med det største volumet av kjøp i kinesiske nettbutikker. Mange butikker har allerede blitt spesialister på å selge til nordmenn, og tilbyr ulike fasiliteter og fordeler som gjør hele forskjellen når man importerer produkter fra Kina.

Hva er billig å kjøpe i kina?

Faktisk er nesten alt billigere i Kina, og dette skyldes hovedsakelig det store volumet av produksjon og også den lave kostnaden for arbeidskraft.

Men vi kan markere noen produkter som virkelig er verdt å importere fra Kina: de er stort sett små elektronikk, og alle slags tilbehør, vi kan også markere klærne som til tross for lav kvalitet er ekstremt billige.

Kina Import Nettbutikker:


Med dette i bakhodet velger vi de følgende sju beste kinesiske nettstedene som leverer i Norge og markerer de viktigste egenskapene som skiller dem fra konkurrenter.


1. Light In The Box

Kina Import Nettbutikker

Nettside på norsk: http://www.lightinthebox.com/no/

Lightinthebox er et av de mest kinesiske nettbutikkene i verden, med et nettsted som er oversatt til norsk, og vi kan også si at du også er ekspert på det europeiske markedet. På nettstedet finner vi alt fra klær og sko til elektronikk, lysekroner og LED-kraner.

* Denne butikken gir valutaomregning til norske kroner (NOK)

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • PayPal

2. Mini In The Box 

Mini In The Box Norge

Nettside på norsk: http://www.miniinthebox.com/no/

Med en hel nettside oversatt til norsk, er dette sikkert en av de beste nettbutikkene i Kina. Mini In Box er en annen kinesisk butikk som lenge har vært på markedet, og har allerede nok erfaring når det gjelder fraktprodukter til Europa. Ideell butikk for å kjøpe mobil tilbehør, spesielt for iPhone og Samsung. Spesialisert også i billige klokker og imitasjon smykker.

* Denne butikken gir valutaomregning til norske kroner (NOK)

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • PayPal

3. Gearbest 

Gearbest Norge

Nettside: http://gearbest.com/

Gearbest er absolutt årets høydepunkt blant kinesiske nettsteder, de har vokst mye, hovedsakelig på grunn av lave priser og gode tilbud. Det er et godt valg å kjøpe kinesiske smarttelefoner, Windows-tabletter, gadgets og andre elektroniske produkter.

* Denne butikken gir valutaomregning til norske kroner (NOK)

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • PayPal

4. BangGood 

Banggood Norge

Nettside: https://www.banggood.com/

Banggood er en annen butikk som har vokst mye, det er en av de eldste shoppingområdene i Kina, den har vært online siden 2004. Den har gode priser og er absolutt en av de mest anbefalte butikkene i øyeblikket. Flott alternativ til å kjøpe billige kinesiske smartphones, LED-pærer, tabletter og droner. Butikken godtar sikker betaling med PayPal.

* Denne butikken gir valutaomregning til norske kroner (NOK)

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • PayPal

5. Aliexpress 

Aliexpress Norge

Nettside: https://aliexpress.com/

Aliexpress selger alt, det har tusenvis av selgere, det er absolutt den mest kjente kinesiske butikken i Norge, det har fått flere vektkonkurrenter de siste årene, men det er fortsatt et godt alternativ, det har gode priser, og det er absolutt en av de beste butikkene anbefales å kjøpe fra direkte Kina. Også er en DropShipping leverandør.

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • Alipay

6. Tomtop 

Tomtop Norge

Nettside: https://www.tomtop.com/

Selv om det ennå ikke er kjent i Norge, er Tomtop blant de største nettbutikkene i Kina. Det selger flere produkter med svært konkurransedyktige priser. Butikken selger alt, spesielt kinesiske og elektroniske telefoner.

* Denne butikken gir valutaomregning til norske kroner (NOK)

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • PayPal


7. DHgate 

DHgate Norge

Nettside: http://dhgate.com/

DHgate er et nettsted som er svært lik Aliexpress, siden det samler flere kinesiske selgere, er hovedfokuset engrossalg til små og mellomstore kjøpere over hele verden. Men til tross for det sterke engrosalget kan du til og med kjøpe et enkelt stykke.

Betalingsmetoder:
 • Kredittkort
 • Skrill (Moneybookers)

Besøk alltid oss!


Denne artikkelen viste en liste over Kinas beste butikker for det norske publikum. For tiden tilbyr kinesiske nettsteder oversettelser til mange land. Kjøpe fra Kina har allerede blitt en vane for forbrukere over hele verden. Vi håper du har hatt glede av denne artikkelen, og når du handler på Kina-sider, kan du kontakte oss. Vårt mål er å gi nyttig og pålitelig informasjon for å gjøre din handleopplevelse i Kina best mulig. Vi ses snart!
Se også: Leverandører i Kina - 5 Nettbutikker på Engrospriser
7 Kina Import Nettbutikk som Sender Direkte til Norge Reviewed by Clarice Oliveira on september 28, 2017 Rating: 5

1 kommentar:

All Rights Reserved by Handle i Utlandet © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

Drevet av Blogger.